Historie

In het najaar van 1962 sloegen Louis Bekker sr. en Fried Bekker de handen ineen om Schildersbedrijf Louis Bekker Zeddam op te richten. Louis Bekker sr. stamde uit een familie van schilders, waar zowel zijn vader als twee broers al ervaring hadden opgedaan in het vak.

In 1998 trad Louis Bekker jr. in de voetsporen van zijn vader en nam hij het schildersbedrijf over, waarmee hij de derde generatie vertegenwoordigde. Met zijn leiding blijft Schildersbedrijf Louis Bekker Zeddam trouw aan zijn rijke geschiedenis.

Louis Bekker

Na het behalen van mijn schildersdiploma aan de M.T.S. Schildersschool St. Lucas te Boxtel in 1984, trad ik in de voetsporen van mijn vader, Louis Bekker sr. In 1998 nam ik het schildersbedrijf van hem over. Gedurende de jaren heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld door verschillende cursussen te volgen, met name gericht op houtrotbehandeling, kleurgebruik en verfspuittechnieken.

Wat ik echt waardeer in het schildersvak is het persoonlijke contact met de klant en het opbouwen van duurzame relaties. Dit aspect voegt voor mij een extra dimensie toe aan het werk, waardoor elke opdracht niet alleen een artistieke uitdaging is, maar ook een kans om verbinding te maken met mensen.